„Zodia Succesului’, o campanie Garanti Bank destinată femeilor antreprenor

„Zodia Succesului’, o campanie Garanti Bank destinată femeilor antreprenor

5 februarie 2014 – Femeile antreprenor se pot adapta cu ușurință la schimbările constate ale mediului de afaceri, sunt puternice și își ating mereu obiectivele. Pe de altă parte, să ai un business propriu este o reală provocare, implică efort susținut și un slalom printre probleme și decizii. Acestea sunt câteva dintre subiectele atinse în campania Garanti Bank „Zodia Succesului”, campanie lansată la sfțrșitul anului 2013, adresată femeilor antreprenor.

Echipa internă de marketing a băncii, alături de agențiile Oxygen și Frank Digital, au creat conceptul și au implementat o campanie integrată de marketing, constând în comunicare în agențiile băncii, online marketing, social media, radio, comunicare internă, relații publice și o serie de evenimente adresate femeilor antreprenor organizate în cinci mari orașe din România.

În cadrul evenimentelor, peste 250 de femei de afaceri din București, Iași, Constanța, Cluj și Timișoara au beneficiat de oportunitatea de a primi sfaturi practice despre cum să își construiască și să își dezvolte un business puternic de la femei de succes, care și-au împărtășit povestea propriei afaceri: Malvina Cservenschi (Malvensky), Diana Calfa (Morphoza), Andreea Contantin (Rhea Costa), Doina Cepalis (Te-Rox Prod) și Eli Laslean (ELLIS). Participanțăă au avut șansa de a învăța din experiența celor care au pus bazele unui business personal de succes, precum și să intre în contact cu reprezentanțăă Garanti Bank, care le-au eplicat pașii pentru a beneficia de fondurile necesare fondării și dezvoltării unei afaceri.

În plus, a fost creat un website dedicat, www.femeiantreprenor.ro, folosindu-se o nouă tehnică în web design – parallax, prin care ultilizatorul se bucură de o navigare mai ușoară și iluzia de adâncime într-un mediu 2D. De asemenea, pe pagina de Facebook a Garanti Bank a fost lansată o aplicație unde femeile de afaceri erau invitate să își spună poveștile și să devină modele care le vor inspira și pe alte femei să ăși construiască o carieră în antreprenoriat. Ele au avut totodată șansa de a câștiga promovarea propriei afaceri într-o cunoscută revistă de business din România.

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci din România, a susținut în mod constant antreprenorii locali și, în ultimii patru ani, a acordat o atenție specială companiilor deținute sau administrate de femei, devenind prima bancă poziționată pe această nișă.

Inapoi