WWF Bonus Card de la Garanti BBVA este soluția ideală pentru cei care vor să cumpere cadouri pentru cei dragi, dar sunt și implicați în demersuri de protejare a mediului înconjurător. Garanti BBVA donează, din fonduri proprii, 0,3% din valoarea tranzacțiilor către protejarea animalelor pe cale de dispariție din România. Pentru asta, am creat o poveste animată care descrie emoția deschiderii cadourilor din perspectiva animăluțelor din pădure.

DISCIPLINE. DIGITAL, SOCIAL MEDIASECTOR. BANKING
OVERVIEW

Perioada Sărbătorilor ne face să fim mai empatici și să dăruim mai mult celor dragi. Dar în goana după cadouri, uităm că putem face bine și celor care ne fac lumea mai frumoasă, chiar fără să știm – animăluțele din pădure. WWF Bonus Card de la Garanti BBVA direcționează din fonduri proprii 0,3% din fiecare tranzacție către protejarea unor zone din Munții Carpați, de pe malul Dunării și din Delta Dunării.

Pentru a comunica asta, am intrat în spiritul Sărbătorilor și am creat o scurtă poveste animată care surprinde animăluțele din pădure în momentul în care își deschid cadourile, primite mulțumită celor care au folosit WWF Bonus Card de la Garanti BBVA pentru a pregăti surprize celor dragi.