OXYGEN a realizat pentru BETANO prima serie video din România filmată în timp real, fără post-producție, într-un studio de producție virtuală. Sub conceptul „Apasă play, jocul începe acum”, utilizatorii au avut parte de o experiență first person a cazinoului online și au fost purtați prin universurile tematice ale jocurilor din platformă de vedete precum Mira, Dani Oțil, Raluka, Șerban Pavlu și Liviu Vârciu, prin intermediul conținutului video premium, creat la standarde vizuale epice, în linie cu poziționarea brandului în zona de divertisment online.

DISCIPLINE. DIGITAL, INFLUENCER MARKETING, PR, SOCIAL MEDIASECTOR. SERVICES
OVERVIEW

BETANO a invitat utilizatorii să se joace pentru relaxare și să se pătrundă în universurile uluitoare pe care le poți descoperi în platforma Online Casino a BETANO. Pornind de la insight-ul strategic potrivit căruia există diferite tipuri de jucători, împreună cu diferite categorii de jocuri slot, am creat cinci categorii de jucători. Aceste categorii s-au bazat pe preferințele și comportamentele de joc ale utilizatorilor. Fiecare vedetă a devenit reprezentantul emblematic al categoriei de jucători ilustrate, iar crearea diferitelor categorii de jucători ne-a permis să avem o abordare ludică în execuția campaniei. Este atât de distractiv să te joci în platforma Betano, încât te simți ca personajul principal din jocul tematic – poți deveni cine îți dorești, doarla un click distanță – supererou, aventurier, șerif sau zeu mitologic.

 

Additional infos

Seria a constat în zece materiale video lunare, inspirate de tematica jocurilor din platforma BETANO, și a avut la bază un blend între realitatea clasică, virtuală și augmentată. Producțiile video spectaculoase au permis utilizatorilor să se transpună în universuri experiențiale și să trăiască emoția jocului. Seria a fost deschisa cu Luna Supereroilor by Mira, în care personaje precum Wonder Woman, Batgirl sau Zorro i-au invitat pe cei pasionați de filmele cu supereroi să încerce jocurile tematice și să devină oricare dintre eroii care au schimbat lumea. Dani Oțil i-a încurajat pe cei cu spirit de aventurieri să i se alăture în echipa șerifilor și să-i împiedice pe răufăcătorii din Vestul Sălbatic să fugă cu aurul. Pentru jucătorii pasionați de mitologie, Raluka, Zeița Muzicii și Dansului, a pregătit un quest plin de provocări, dar cu recompense încântătoare. În Luna Filmelor, Thomas Shelby și Pablo Escobar (cu Șerban Pavlu în dublu rol) i-au invitat pe utilizatorii pasionați de filme să își aleagă echipa preferată și să accepte o misiune sau un voiaj cu maximă discreție. Seria a fost încheiată cu Luna Fructelor by Liviu Vârciu, unde Liviu Mexicanu’ îi așteaptă pe jucătorii pasionați de sloturile clasice cu fructe bune, într-o piațetă de poveste.

Fiecare episod lunar s-a derulat simultan pe mai multe canale de comunicare (Social Media & digital) și a avut la bază trei componente menite să introducă jucătorii în categoriile create, să le prezinte selecția de jocuri în focus și să îi implice în concursuri gândite să stimuleze emoția unică a jocului. Producția video din spatele tuturor episoadelor a fost realizată într-un studio care folosește tehnologie virtuală de ultimă oră.

BETANO Romania