BETANO.com, cea mai bună platformă mobilă de cazinou online și pariuri sportive din lume, conform EGR Awards 2019, a demarat, alături de Oxygen, proiectul „Masă pentru Doi”, o inițiativă de susținere a sectoarelor din România care au resimțit în mod direct și imediat efectele crizei pandemice – sănătate și HoReCa. În perioada 17 decembrie 2020 – 15 ianuarie 2021, BETANO a ținut restaurantele mici în mișcare și a oferit personalului medical din linia întâi 15.000 de mese calde, cu ajutorul Asociației CSR Nest.

Discipline. CSR, PR, SM, BTLSector. SERVICES
OVERVIEW

În perioada campaniei, BETANO a sprijinit 15 restaurante din patru orașe, asigurându-le un număr de comenzi stabil care să le ajute să își continue activitatea. Zilnic, personalul bucătăriilor a pregătit meniuri variate care au ajuns la peste 2.300 de cadre sanitare din secțiile de primiri urgențe și terapie intensivă a cinci spitale din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Craiova.

2.094 de kilometri au fost parcurși de cei 27 de curieri în cele 30 de zile de campanie, pentru a asigura zilnic meniurile calde pregătite de 132 de mâini talentate. Prin intermediul proiectului, BETANO și-a exprimat recunoștința față de eforturile personalului sanitar și a susținut activitatea de bază a micilor afaceri de familie sau deținute de mici antreprenori români, foarte vulnerabile în contextul pandemic, restaurante cu o reputație bună în rândul consumatorilor. Succesul de care proiectul s-a bucurat în plan local și deschiderea cu care a fost primit în România a determinat Betano să îl extindă și să îl implementeze, sub același concept și format, și în Portugalia.

BETANO Romania