DE CRĂCIUN, ARCTIC A ADUS SPIRITUL ȘI MAGIA SĂRBĂTORILOR ÎN CASELE SOS SATELE COPIILOR. LIDERUL PIEȚEI DE ELECTROCASNICE DIN ROMÂNIA A ÎNTINS O „MASĂ MARE PENTRU CEI MICI”, ADUCÂNDU-LE BUCURIA SĂRBĂTORILOR CU PREPARATE TRADIȚIONALE ȘI PESTE 200 DE ELECTROCASNICE.

Discipline. PR, SOCIAL MEDIASector. Retail
OVERVIEW

Pentru că faptele bune dau aroma fiecărei farfurii de Crăciun, Arctic a făcut echipă cu Oxygen pentru a lansa campania „Masă mare pentru cei mici”, care a urmărit să aducă un strop de fericire celor aflați în grija SOS Satele Copiilor. Zeci de tineri și copii care cresc în casele familiale SOS din București s-au putut bucura de bunătăți tradiționale de Crăciun și cozonac proaspăt scos din cuptor. Dar înainte să ajungă pe mesele copiilor, CEO-ul Arctic și de Directorul General al SOS Satele Copiilor au testat rețeta. Și-au pus șorturile, au frământat cozonaci și i-au copt în cuptorul Arctic cu funcția Gătire Asistată cu Abur.

Totodată, Arctic a donat organizației nonguvernamentale și peste 200 de electrocasnice, necesare pentru ca tinerii și copiii care cresc în casele familiale SOS din București, Bacău și Sibiu să beneficieze de condiții cât mai bune.

Arctic