Emograms a reprezentat o colecție specială marca Skechers, pentru care un designer ungur a creat modele unice de încălțăminte pornind de la o „pânză albă” neobișnuită – pantofii Skechers. Evenimentul a fost susținut într-un spațiu dedicat artei, ideal pentru invitații prezenți la event.

DISCIPLINE. ATL, INFLUENCER MARKETING, PR, SOCIAL MEDIASECTOR. RETAIL
OVERVIEW

Colecția Skechers x Emograms a fost creată printr-o colaborare inedită între designerul ungur Miklós Kiss și brandul de încălțăminte Skechers, pornind de la conceptul că pantofii pot reprezenta o pânză albă pe care se poate crea un model unic de design. Așa s-a născut colecția Emograms.
Evenimentul a avut loc într-o galerie de arta din centrul Bucureștiului – galeria Galateca, sugerând invitaților ideea că momentul reprezintă o vizită la muzeu, pentru a viziona noile creații artistice ale designerului. Locația a fost decorată minimalist, complet alb, devenind un spațiu perfect pentru a adaugă un touch de galben din elementele Emograms. La eveniment au fost prezente personalități din televiziunea locală, influenceri și jurnaliști.