Agenția de comunicare Oxygen își extinde portofoliul de clienți cu Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, cu capital 100% românesc.

În urma unui proces complex de selecție, Oxygen a fost desemnată agenția de comunicare corporate și de brand a Farmec, responsabilă de managementul reputațional al companiei și de implementarea strategiei de PR și CSR.

Odată cu acest pitch, Oxygen a câștigat nu doar un client nou, ci și încrederea unei povești de business de succes, cu care ne identificăm pe scară valorică. Farmec este un lider incontestabil al mediului de afaceri românesc și, mai mult decât atât, un vector reputațional și de imagine pentru România la nivel internațional. Încă de la origini -și mai ales în ultimii ani- , strategia Farmec s-a diferențiat prin creativitate, integritate și curaj – atribute care ne definesc și pe noi, ca specialiști și parteneri de comunicare, și pe care le cultivăm la rândul nostru”, a declarat Veronica Plăcintescu, Head of Corporate Communications, Oxygen.

Relația noastră cu agenția de PR este una foarte strânsă, bazată pe încredere și pe o viziune comună. În primul rând, ne-a interesat modul acesteia de a înțelege industria de cosmetice și business-ul nostru, care sunt foarte complexe, dinamice și vin permanent cu provocări. Apoi, am evaluat calitatea, performanța și creativitatea ca piloni de bază în PR și am decis să construim împreună cu Oxygen mai departe imaginea companiei Farmec și relația dintre brand și consumatori – media –  parteneri de afaceri. Ne bucurăm să facem echipă cu Oxygen în misiunea noastră de a fortifica cele mai apreciate și longevive branduri românești de cosmetice și curățenie a casei, precum Farmec, Gerovital, Nufăr și Triumf”, a declarat Liliana Popa, PR Manager Farmec.

Farmec este cel mai mare producător de cosmetice din România și unul dintre cei mai importanți din Europa de Sud-Est, cu un portofoliu de peste 600 de produse cosmetice și de curățenie, reprezentate de peste 15 branduri, precum: Farmec, Nufăr, Triumf, Gerovital, Aslavital, Doina, Dermofarm, Tarr, Lara ș.a.. Farmec exportă în peste 30 de țări, cea mai mare pondere la export având-o brandurile Gerovital și Aslavital.

Cu birouri în București și Cluj-Napoca, Oxygen este o agenție integrată de comunicare, iar portofoliul de clienți reunește companii locale și internaționale precum:  Enel, Arctic, Olympus, Betano, Moncler, BERD, Sensiblu, Garanti BBVA, Nestlé, Skoda, Total Romania, VEKA Romania, Huawei, Siniat – Grupul Etex, VEEAM, Fashion House, Selgros, Masculan, ATP Trucks, Email de Sighisoara, Patria Bank, Magna Pharm, Gregory’s România, Sony Pictures AXN, PPD România, Gruppo Campari (Campari, Aperol), DELL, Skechers, Dentons, Don Pedro, Green Cola și mulți alții.

Misiunea Oxygen este de a crește în mod sustenabil branduri și businessuri, prin insighturi, abordare strategică și campanii integrate axate pe rezultate. Pentu mai multe detalii, vă rugăm să accesați: oxygencomms.ro