Oxygen PR comunică pentru AMWAY în România și Bulgaria

Oxygen PR comunică pentru AMWAY în România și Bulgaria

12 februarie 2014 – Agenția independentă Oxygen PR a câștigat contul Amway România și Bulgaria, în urma unui proces de selecție. Oxygen PR va asista AMWAY în promovarea companiei și a brandurilor sale recunoscute la nivel global, precum Artistry, Beauty Cycle, Satinique, Nutrilite, iCook, eSpring. Printre serviciile oferite de Oxygen se numără gestionarea în social media a conturilor de Facebook Amway România și Bulgaria.

“Suntem bucuroși că am câștigat în portofoliul nostru un nume internațional puternic ca Amway, care încorporează branduri renumite din categoria produselor de frumusețe, nutriție, îngrijire personală și pentru locuință. Ne dorim să relatăm povestea acestor branduri frumoase și să sprijinim prin acțiuni de comunicare dezvoltarea noului nostru client în ambele țări”, a declarat Tereza Tranakas (Managing Partner, Oxygen PR).

Fondata în 1959, de către Rich DeVos și Jay Van Andel, și cu sediul central în Ada, Michigan, Statele Unite ale Americii, compania Amway aduce în piață produse de consum și oportunități de afaceri, susținute de un lanț global de aprovizionare în agribusiness, producție și logistică. Recent, Amway a raportat vânzpri globale de 11,8 milioane de dolari pentru anul 2013. În România, Amway este prezent din anul 1997 și oferă peste 450 de produse prin intermediul a 40.000 de întreprinzători independenți.

Inapoi