Oxygen are un nou Director de Strategie și Dezvoltare: Ruxandra Marin

Oxygen are un nou Director de Strategie și Dezvoltare: Ruxandra Marin

București, 28 mai 2015 - Ruxandra Marin a fost numită în funcția de Director de Strategie și Dezvoltare, în cadrul agenției Oxygen, care oferă soluții integrate de comunicare, cu accent pe digital.

În funcția de Director de Strategie și Dezvoltare, Ruxandra Marin va contribui la identificarea oportunităților de business ale companiei și la atragerea noilor clienți în portofoliu, precum și la îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare ale Oxygen pe termen mediu și lung.

Încă de la începutul anului, portofoiul Oxygen cuprinde noi clienți, precum Băneasa Shopping City, Grand Cinema & More, Luxoft, un important furnizor de soluții de dezvoltare de softwareși soluții IT inovatoare pentru clienți la nivel mondial, precum și Siniat Româmnoa, unul dintre producătorii și furnizorii de top de gips-carton și ipsos.

Cu o experiență de peste 5 ani în cadrul Oxygen, Ruxandra a creat și implementat strategii și proiecte de Corporate Communication și Brand PR pentru mărci locale și internaționale din sectoare precum FMCG, IT&C, Healthcare, Real Estate, Entertainment etc.

”Am intrat într-o nouă etapă a evoluției noastre și unul dintre pașii importanți a fost crearea unei poziții strategice în cadrul agenției, pentru a ne putea dezvolta. Ruxandra, un adevărat profesionist și o persoană cu abilități extraordinare de comunicare, este alături de noi încă din primul an și a contribuit la creșterea Oxygen. Împreună, vom continua să inovăm și să ne menținem în topul industriei noastre”, a declarat Tereza Tranakas, fondator și Managing Partner al Oxygen.

Ruxandra Marin și-a început cariera în comunicare în urmă cu 12 ani, în cadrul Orange România. Înainte de a se alătura echipei Oxygen, Ruxandra a ocupat funcția de Account Manager în cadrul agenției Civitas Global Ketchum, unde a coordonat timp de aproximativ doi ani activitatea de comunicare pentru clienți din diverse industrii.

Oxygen a fost premiată la Webctock și PR Awards pentru campania sa și are în portofoliul de clienți branduri locale și internaționale, precum Heineken, Ciuc, Golden Brau, Affligem, Silva, Garanti Bank, Amway, Mothercare, Olympus Dairy, Divertiland, SoftOne, Luxoft, Siniat, Băneasa Shopping City, Grand Cinema & More, Pavilionul României la EXPO Milano 2015.

Inapoi