Oxygen a devenit membru RTAB

Oxygen a devenit membru RTAB

București, 29 iunie 2015 – Oxygen, agenția independentă care oferă soluții integrate de comunicare, cu accent pe digital, a devenit membru al Biroului Român de Audit Transmedia (RTAB), ca parte a strategiei companiei de a-și dezvolta abilitățile în domeniul research-ului și al evaluării.

Aderarea la RTAB, cea mai reprezentativă organizație media din România, completează celelalte intrumente deținute în materie de monitorizare independentă pe care agenția le utilizează în prezent, cu scopul de a face o analiză a datelor și a obiceiurilor consumatorilor, precum și de a măsura impactul campaniilor pe care le dezvoltă pentru clienții din portofoliul lor.

Statutul de membru RTAB îi oferă agenției Oxygen accesul la informații referitoare la audiența presei scrise și a mediului online, circulația publicațiilor și a investițiilor în reclame (presă scrisă, online, radio și outdoor).

Oxygen utilizează zece instrumente de monitorizare, analiză și ascultare socială în timp real, în mediul online. Împreună cu alte instrumente clasice de monitorizare, ele ajută companiile să răspundă rapid la posibile situații de criză și să interacționeze direct cu publicul lor țintă.

“Accesul la aceste date ne ajută să conturăm strategiile, să evaluăm campaniile și să servim mai bine brandurile pe care le avem în portofoliu. Suntem încântați că, odată cu calitatea de membru RTAB, care este proiectat special pentru agențiile de PR și de creație, putem să obținem toate informațiile corecte și relevante cu privire la datele de audiență, de circulație și demografice”, a declarat Raluca Teodorescu, Managing Directot Oxygen. 

Oxygen a fost premiată la Webstock și la PR Awards pentru campania sa și are în portofoliul de clienți branduri locale și internaționale, precum Heineken, Ciuc, Golden Brau, Affligem, Silva, Garanti Bank, Amway, Mothercare, Olympus, Familia Brașoveanu, Divertiland, SoftOne, Luxoft, Siniat, ETI, Băneasa Shopping City, Grand Cinema & More, Pavilionul României la Expo milano 2015 etc.

Inapoi